caixa popular

Drogodependències organitza un taller de formació per a la prevenció del consum de Cànnabis

Drogodependències organitza un taller de formació per a la prevenció del consum de Cànnabis
02/10/2017 -

La regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, a través del Pla Municipal de Drogodependències (PMD-UPCCA-València), i en col·laboració amb la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD) celebra, dijous que ve, 5 d’octubre, un taller de formació en la prevenció del consum de cànnabis en el marc del programa “Passa la Vida”.

El programa “Passa la Vida” és una proposta metodològica de treball dirigida a professionals, mediadors o monitors, que treballen amb jóvens en la ciutat, per a facilitar-los la tasca educativa. Es dirigeix a persones entre 15 i 18 anys, i el seu principal objectiu és treballar alguns dels mites associats al consum de drogues en general, i al consum de cànnabis en particular.

El contingut del taller s’oferirà en format audiovisual (un curt cinematogràfic) i per mitjà de la guia d’activitats que es proposa i el foment de tècniques de participació activa. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha assegurat que assistir a aquest taller “serà una bona manera de compartir experiències en l’abordatge de la prevenció del consum de cànnabis i de parlar, entre altres coses, de com el programa ‘Passa la Vida’ ens pot facilitar aquesta tasca”. En la trobada també es donarà a conéixer el programa “Servici responsable” del Pla Nacional sobre Drogues.

La metodologia del taller serà eminentment pràctica i dinàmica, ja que es parteix de la idea que les persones participants compten amb el coneixement i experiència bàsics sobre la matèria, ja que són professionals en exercici en l’actualitat. Els interessats a inscriure’s al taller o obtenir més informació sobre el projecte, poden accedir a la pàgina web: www.tutoriasenred.com i consultar el blog amb el mateix nom, Tutories en xarxa.

L’acte tindrà lloc en la sala de reunions del Servici Municipal de Drogodependències, de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 11 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
Obra Yolo en el teatro escalante
bienal mislata