caixa popular

Taller de pilotatge de drones a Mislata

Taller de pilotatge de drones a Mislata
24/07/2017 -

El Centre Jove El Mercat acull una àmplia programació juvenil en els mesos d’estiu. Un bon exemple és aquest Taller de Programació i Pilotatge de Drones, una iniciativa que té com a objectiu ensenyar a dirigir aquests artefactes voladors d’una forma dinàmica i divertida.

En aquesta edició, els joves d’entre 10 i 16 anys que han participat en el projecte no solament han aprés a manejar un dron mitjançant una tablet, sinó que ho han pogut programar informàticament com si es tractara d’un videojoc.

Mitjançant la tecnologia bluetooth, el taller ha ensenyat a connectar el dispositiu amb el dron i aconseguir controlar els seus moviments amb precisió. La professora del taller, Sandra Luján ha explicat que “cal adaptar-se als xiquets, per la qual cosa el projecte s’ha fet més amé i senzill, començant per les teories bàsiques”.

El taller, que acaba d’acabar amb una competició i diversos jocs relacionats amb els drones, ha servit perquè els joves de Mislata posen en pràctica les seues habilitats i coneixements informàtics.

Durant tot l’estiu s’estan organitzant tallers i workshops per als joves del municipi, alguns basats en el reciclatge, les noves tecnologies o diferents dinàmiques de jocs, una iniciativa ja consolidada en la programació anual de la regidoria de Joventut.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios