25n
25N
25N

Taller obert per a preparar Ontinyent Participa 2020

Taller obert per a preparar Ontinyent Participa 2020
29/10/2019 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat un taller obert per a preparar “Ontinyent Participa 2020“, la pròxima edició del pioner procés participatiu impulsat pel govern ontinyentí des de 2014.

Aquest taller tindrà lloc aquest dimecres 30 d’octubre des de les 19.30 hores a la Sala Previsora del Centre Cultural Caixa Ontinyent, i inclourà en primer lloc una xerrada que oferirà distints exemples de participació ciutadana i explicarà les diferents línies i projectes que s’han aconseguit durant l’Ontinyent Participa des de la seua implantació en l’any 2014. La xerrada donarà pas a un taller d’àmbit participatiu on l’objectiu és una interacció i debat del públic assistent, que podrà aportar idees i iniciatives per al pròxim Ontinyent Participa.

Tant la regidora coordinadora de l’àrea de Govern Obert, Natalia Enguix, com la regidora de Participació Ciutadana, Virtudes Gonzàlez, animaven novament als veïns i veïnes a participar d’aquest taller i aprofitar la possibilitat d’implicar-se al procés que cada any determina quines inversions vol la ciutadania que execute l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 15 =

Informacion coronavirus