caixa popular

Taller de lectura per a acostar la poesia en valencià a la ciutadania

Taller de lectura per a acostar la poesia en valencià a la ciutadania
12/09/2017 -

Amb la intenció de mantenir viu el contacte amb el valencià, l’Ajuntament comença ara una iniciativa que consistirà en la creació d’un taller/club de lectura de poesia a dues biblioteques municipals. Les sessions, que arrancaran amb el Llibre de meravelles de Vicent Andrés Estellés, seran quinzenals i d’aproximadament 1 hora i mitja de duració des del mes d’octubre fins al mes de juny.

Aquest taller/club de lectura, organitzat pel Gabinet de Normalització Lingüística en col·laboració amb el Servici d’Acció Cultural de l’Ajuntament, està dirigit a les persones que han participat –com a aprenents o com a voluntàries– en les campanyes de Voluntariat pel Valencià, al funcionariat de l’Ajuntament i també a la ciutadania en general interessada en la proposta.

En primer lloc es treballarà sobre el Llibre de meravelles de Vicent Andrés Estellés, i després al llarg del curs s’aniran treballant altres autors i autores. Aquesta activitat consistirà a llegir el llibre, parlar-ne, fer un recital de final de lectura i si és possible alguna activitat complementària. El nombre màxim de persones per a formar el club serà d’aproximadament quinze i la coordinació anirà a càrrec de personal del Gabinet de Normalització Lingüística.

L’activitat s’ofereix per a dos grups, que es reuniran a la biblioteca Eduard Escalante, al carrer d’Alberic, 18 (Centre Cultural i Esportiu d’Abastos), els dilluns; i a la biblioteca Clara Santiró i Font, al carrer de Pius IX, 2 (Centre Cultural La Rambleta), els dimecres. El primer dia d’este taller/club de lectura serà el dilluns 23 d’octubre, a les 18 hores, per a la biblioteca Eduard Escalante, i el dimecres 25 d’octubre, a les 18 hores, per a la biblioteca Clara Santiró i Font.

Poden inscriure’s a aquesta activitat de promoció del valencià adults, en general, i joves, de nivell 4t d’ESO i Batxillerat. La inscripció es pot realitzar a través de l’adreça electrònica <promoval@valencia.es> i també al telèfon del Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament 962 081 631.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 8 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris