25n
25N
25N

El taller Kitchen for kids ensenya a cuinar durant les vacances de Pasqua a Mislata

Una proposta a través de la qual els xiquets i xiquetes aprenen tècniques culinàries mentre practiquen anglés

El taller Kitchen for kids ensenya a cuinar durant les vacances de Pasqua a Mislata
25/04/2019 -

Amb la finalitat de facilitar la conciliació familiar i perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen al màxim de les vacances de Pasqua, un any més l’associació Quera, en col·laboració amb la regidoria d’Infància i Adolescència, ha organitzat el taller de cuina en anglés Kitchen for kids, que porta cap a convertir-se en tot un clàssic d’aquestes dates.

El taller, que està impartit per monitors titulars de Quera, professors natius i per l’acadèmia Little Blackboard, a més de voluntaris i voluntàries del Consell d’Infància, té una durada de 4 dies, del 23 al 26 d’abril, en horari de demà i es desenvolupa a la Casa de la Dóna.

Pel que respecta a la dinàmica, cada dia durant les primeres hores se’ls ensenya als xiquets i xiquetes, vocabulari en anglés, centrat en l’àmbit de la cuina, com a utensilis, ingredients, verbs, i paraules que posteriorment aplicaran. Per a això es realitzen diferents activitats, a més de divertits jocs com “Què sóc?”, aplicat a aliments. Així mateix, abans de començar se’ls explica en què consistirà la recepta i quins són els passos que han de seguir. Una vegada finalitzada aquesta part del taller es passa a la cuina i allí apliquen els coneixements adquirits.

En grups reduïts de 6, els xiquets i xiquetes treballen junts per a realitzar les elaboracions, tant dolces com salades, i que han sigut proposades pels mateixos participants en els dies previs al taller.
Al voltant d’una trentena de xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 8 i els 14 anys, són els que estan participant en aquesta activitat que finalitza demà divendres. Per a aquest dia, els i les participants hauran de demostrar tot el que han aprés creant la seua pròpia recepta. Amb el mateix funcionament que el reeixit programa televisiu “MasterChef“, els xics i xiques elaboraran el seu propi plat a partir d’una sèrie d’ingredients que aniran traient d’una caixa sorpresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

museo prehistoria
museo prehistoria