caixa popular

Taller d'indumentària valenciana en Patraix

Aquesta activitat tindrà lloc aquesta vesprada a les 18.00 hores

Taller d'indumentària valenciana en Patraix
20/05/2017 -

El barri de Patraix segueix apostant pel folklore valencià, amb l’objectiu d’impulsar i donar a conéixer la cultura i les tradicions valencianes. En aquest sentit, des de l’Associació Veïnal de Patraix informen els veïns d’una nova activitat que els permetrà gaudir d’una vesprada diferent i entretinguda, envoltats de molts coneguts i veïns de Patraix.

D’aquesta manera, aquesta vesprada, dissabte 20 de maig, a les 18.00 hores, tindrà lloc un taller d’iniciació d’indumentària valenciana, que anirà a càrrec de ‘Sargantana’. Aquest interessant taller, que ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, es realitzarà en l’IES Patraix- Vicenta Ferrer Escrivà. L’assistència a aquesta activitat és completament gratuïta. Tan sols hauràs de fer la reserva a través del correu labatliarespon@dival.es o del telèfon 963 882 525.

La ‘Trobada de Folklore 2017. Música i Balls Valencians’ ofereix a tots els ajuntaments de la província de València, per segon any consecutiu, la possibilitat d’organitzar activitats que promoguen la nostra història, comptant amb la col·laboració de la Diputació de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats