caixa popular

Primer taller per al foment de l'esport de qualitat lliure de violència

Primer taller per al foment de l'esport de qualitat lliure de violència
23/01/2018 -

La Fundació Esportiva Municipal de València acull dimecres que ve, 24 de gener, el primer taller teòric pràctic per a dotar d’eines als dirigents esportius amb la finalitat que promocionen l’esport de qualitat, lliure de qualsevol tipus de violència. La trobada se celebrarà al Saló de Conferències del Complex Esportiu Cultural La Petxina.

Aquest taller és la primera acció de les previstes en el programa “Tria eixos cinc”, creat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb APECVA (Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana), per a la prevenció de la violència en l’esport. En paraules de la regidora de Salut i Esports, Maite Girau, “es tracta d’un programa pioner en l’àmbit esportiu que es desenvoluparà per a donar l’ajuda necessària tant a les entitats esportives com a pares i mares que ho requerisquen”.

“Estem en un moment en el qual totes les institucions implicades en l’àmbit esportiu hem d’unir esforços per a combatre la violència en l’esport”, ha explicat la regidora, qui ha aclarit que aquesta primera activitat està orientada, principalment, a les persones que tenen algun tipus de responsabilitat en les diferents entitats de l’esport de la ciutat de València, amb la intenció de facilitar-los eines útils i pràctiques que els permeten portar a bon terme i de manera correcta aquesta tasca.

El president d’APECVA, qui és també vicepresident de la Federació Espanyola de Psicologia de l’Esport (FEPD), David Peris Delcampo, serà l’encarregat d’impartir la primera conferència d’aquest taller. A continuació, es formaran grups de treball, de major o menor nombre en funció dels assistents, per a aprofundir en els temes i directrius més rellevants.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats