25n
25N
25N

Taller d'Introducció a l'Escriptura Creativa en les Biblioteques Públiques de Burjassot

El taller, que té un preu de 50 euros, es desenvoluparà del 22 de febrer al 31 de maig

Taller d'Introducció a l'Escriptura Creativa en les Biblioteques Públiques de Burjassot
20/02/2017 -

Recuperar el plaer de l’escriptura com a expressió i comunicació, aprendre a descobrir i valorar els mateixos punts de vista davant un missatge i els que tenen els altres, escriure, llegir, compartir… Açò i molt més és el que oferira el nou Taller d’Introducció a l’Escriptura Creativa que l’equip de Biblioteques de Burjassot, a iniciativa de la vicepresidenta de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, Maria Viu, ha preparat per als pròxims mesos.

A més dels citats objectius del taller, cal no oblidar la importància d’apreciar la literatura i de canalitzar la creativitat a través de l’escriptura, ja que este taller pot arribar a convertir als seus participants en creadors novells de les seues pròpies obres.

El taller, que té un preu de 50 euros, es desenvoluparà del 22 de febrer al 31 de maig i les inscripcions poden fer-se efectives del 17 al 21 de febrer de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia, o bé a través de la seu electrònica del IMCJB, a la qual es pot accedir a través de la web municipal. El taller es desenvoluparà els dimecres de 19 a 20.30 hores i està pensat per a majors de 18 anys que simplement hauran d’acudir a les classes amb paper i llapis o bolígraf.

El taller s’estructurara en diferents parts, partint de la introducció/presentació, la mostra dels narradors, personatges i de l’acció fins a arribar al temps i a l’espai, diferenciant entre relat i novel·la i les opcions que hi ha a l’hora de publicar l’obra.

Per a obtenir més informació sobre el taller, els interessats poden passar-se per la Biblioteca d’Adults, de dilluns a divendres de 8.15 a 20.45 hores on els donaran la informació detallada sobre el mateix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + catorze =