caixa popular

La Falla de l'Ajuntament agafa color amb un taller de pintura de PichiAvo

Fins a 100 persones donaran les primeres pinzellades als quince blocs de “Procés creatiu”, la Falla Municipal de València de PichiAvo i Latorre y Sanz

La Falla de l'Ajuntament agafa color amb un taller de pintura de PichiAvo
09/03/2019 -

La Falla de l’Ajuntament de València comença a veure la llum. El monument “Procés creatiu” de Latorre i Sanz, per segon any consecutiu, amb el duo artístic PichiAvo, començarà a prendre forma aquesta vesprada a partir de les 17.30 hores a través del Taller de Pintat que impartiran, precisament, la parella de dissenyadors de la Falla de tots els valencians i valencianes, Juan Antonio Sánchez i Álvaro Hernández.

Així, sota les indicacions i ajuda de PichiAvo, els quasi 100 participants pintaran la Falla Municipal de València i, al mateix temps, podran deixar volar la seua imaginació. I és que deixaran la seua pròpia marca amb tags, signatures o amb allò amb el que se senten identificats perquè l’objectiu, segons l’organització, és “realçar la part més espontània i d’improvisació d’aquest tipus de tècnica pictòrica”.

En concret, està previst que els assistents pinten qualsevol dels quinze cubs que formen la base del monument faller, que representen el procés creatiu i l’evolució d’un bloc de marbre que s’esculpeix fins a aconseguir una figura definida. Així, “Procés creatiu” combina escultures gregues i clàssiques amb el món del grafiti i recrearà en directe les fases d’un mural creatiu en 3D, per la qual cosa València es traslladarà fins a Grècia a través de cada part de la Falla que es pinte aquest dissabte.

El taller tindrà lloc de 17.30 a 19.30 hores en la plaça de l’Ajuntament de València i participaran autoritats polítiques municipals, el Regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset; les Falleres Majors de València 2019, Marina Civera i Sara Larrazábal; JCF; Associacions comercials; integrants del jurat que indulten al ninot; representants del gremi dels artistes fallers; representants dels principals museus públics de la ciutat; estudiants del cicle superior d’Art Faller i Disseny i l’alumnat del Col·legi d’Educació Especial Ruiz Jiménez que ha dissenyat la Falla Infantil del Centre del Carme. A més, un DJ posarà música a aquesta vesprada tan especial.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 1 =