caixa popular

Taller de competències digitals per a la cerca d'ocupació

Taller de competències digitals per a la cerca d'ocupació
11/04/2018 -

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata va acollir ahir al matí una sessió informativa sobre un nou projecte, impulsat conjuntament per l’Agència de Desenvolupament Local de Mislata i la Mancomunitat de l’Horta Sud. L’objectiu d’aquesta nova acció formativa se centra a oferir als veïns i veïnes aturades les competències digitals necessàries per a la cerca d’ocupació.

A partir d’un projecte similar que es va realitzar l’any passat, Ajuntament i Mancomunitat van detectar que la falta de tipus de competències incapacita a moltes persones per trobar un lloc de treball, ja que la major part d’ofertes es troben en Internet. El taller ho imparteix la tècnica en orientació laboral Elvira Bau i va dirigit als col·lectius que en aquest moment necessiten més atenció, els joves i els aturats de llarga durada majors de 45 anys.

El taller es basa en la creació d’unitats de cerca activa d’ocupació, per la qual cosa es crearan grups de treball amb la idea que aquests servisquen de reforç a l’hora de trobar un lloc de treball i que puguen ajudar-se uns a uns altres. I quant al programa formatiu, el principal objectiu serà que els alumnes i alumnes aprenguen a utilitzar l’ordinador com una eina clau en la cerca d’ocupació.

L’inici del taller serà el dia 16 d’abril i es perllongarà fins a la primera setmana de juny, amb dues sessions setmanals, els dilluns i dimecres, de 9.30 a 13.hores.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris