caixa popular

Taiat Dansa estrena la coproducció amb l’IVC ‘Man Ray’ al festival Grec 2017

Taiat Dansa estrena la coproducció amb l’IVC ‘Man Ray’ al festival Grec 2017
12/07/2017 -

La companyia valenciana Taiat Dansa estrena en el Grec de Barcelona la seua nova producció ‘Man Ray’ es tracta d’una coproducció de la companyia amb l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i els festivals Sagunt a Escena 2017 i Grec 2017.

Les representacions a Barcelona seran els dies 13 i 14 de juliol al Sant Andreu Teatre i el 23 de juliol es vorà al Teatre Romà a Sagunt a Escena.

‘Man Ray’ és un espectacle de gran format sobre aquest artista nord-americà d’origen rus que va convertir la fotografia en art. Amb un elenc de nou ballarins: Cristina Reolid,

A les directores de Taiat, Meritxell Barberà i Inma García, els ha interessat sobre tot el tractament de la dona a l’obra de Man Ray, i de pas el tractament que en fan altres artistes del seu temps, i en l’ús de la feminitat a voltes com a model d’inspiració i d’altres com a un ximple objecte.

Meritxell Barberà i Inma García porten anys treballant sobre la figura de Man Ray de de diferents òptiques, en l’estiu de 2014 col·laboraren amb la companyia Danceworks de Chicago en una peça que investigava les imatges creades per Man Ray en relació al moviment.

A partir d’aquest punt de partida, Taiat presenta ara un espectacle de gran format sobre l’autor. El ‘Man Ray’ de Taiat amaga moltes figures dins seu, algunes molt conegudes del públic i altres menys difoses.

El muntatge es deté en les imatges de Man Ray i un elenc de nou ballarins Cristina Reolid, Cristian Arenas, Miguel Angel Fernández, Víctor Fernández , Kilian García, Cristian Gonzalez, Jon López, Joel Mesa i Martxel Rodríguez ens mostrarà l’univers surrealista de l’artista.

Com en els seus anteriors espectacles la música original és de Caldo i ens trasllada al món d’aquest pintor, escultor, fotògraf, cantant, ballarí i mil oficis més, també ha participat en la creació de l’espectacle Marco Fratini com assessor artístic i Eva zapico com assessora en la dramatúrgia. El vestuari és de Estudio Savage, les llums de Ramón Jiménez i el disseny i creació de l’escenografia és de Luis Crespo.

En la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura per a dur a terme aquesta producció, ha proporcionat als nou ballarins de l’espectacle, ha facilitat la sala d’assajos del setè pis de l’edifici Rialto per als assajos, i ha facilitat l’escenari del Teatre Principal de Castelló per a la implantació de l’escenografia i la il·luminació i és on s’han fet els darrers assajos generals abans de l’estrena demà a Barcelona.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − un =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris