tros al plat

Ribó sol·licita a la Generalitat la prioritat de la T2 en les inversions per a València

Ribó sol·licita a la Generalitat la prioritat de la T2 en les inversions per a València
16/05/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha demanat a la Generalitat que prioritze, entre les seues inversions per a València, la posada a punt de la T2, la línia de Ferrocarrils de la Generalitat que ha de connectar Natzaret amb el centre de la ciutat.

La Generalitat recapta anualment de les localitats un document de “Necessitats bàsiques d’Actuacions i Inversions en els Municipis de la Comunitat Valenciana” i el Govern de la Nau ha destacat com a prioritat aquesta línia, construïda però paralitzada des de fa anys. També ha sol·licitat la inversió autonòmica en el desdoblament del Col·lector Nord, que es continue amb el pla de reforma i supressió de barracots en els centres educatius, així com l’adequació de centres de salut i hospitalaris radicats en la ciutat.

Per a Joan Ribó “la T2 és una infraestructura essencial per a la ciutat per diverses raons. En primer lloc, perquè ha de contribuir a millorar la mobilitat en la ciutat, i s’emmarca en les polítiques de sostenibilitat que estem duent a terme”. Però també perquè “permetrà connectar mitjançant el metro lleuger a tota la ciutat amb servicis essencials com la Ciutat de la Justícia, i amb zones d’innegable atractiu turístic com la Ciutat de les Arts i les Ciències o el Conservatori de Música”. Així mateix, “permetrà enllaçar una de les zones més castigades històricament de València, com és el barri de Natzaret, amb el centre”. A més, segons ha dit l’alcalde, “donada la xarxa Ferrocarrils de la Generalitat, la posada en marxa d’aquesta línia ha de servir per a millorar la connectivitat de la ciutat amb tota l’àrea metropolitana”.

En l’última reunió mantinguda entre l’alcalde de València, Joan Ribó, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, tots dos van coincidir en la importància de la T2 per a València i la seua àrea metropolitana. Per açò, Ribó veu a Puig “absolutament conscienciat de les millores que aquest servici suposaria per als habitants del barri de Natzaret, de tota València, i de la seua àrea metropolitana”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia