caixa popular

Més traves per al decret de plurilingüisme en ensenyament no universitari

El TSJ manté la suspensió cautelar d’aquest nou model educatiu

Més traves per al decret de plurilingüisme en ensenyament no universitari
29/06/2017 -

Nova garrotada per al model educatiu que pretén engegar l’actual Govern Valencià. I és que el Tribunal Superior de Justícia ha rebutjat el recurs, presentat per la Generalitat Valenciana, sobre el decret de plurilingüisme en ensenyament no universitari a la Comunitat Valenciana, i per tant, manté la seua suspensió cautelar para, segons afirma, ‘evitar un perjudici irreparable per als alumnes que es decanten per la línia en castellà, ja que podrien veure els seus drets disminuïts en relació a l’acreditació d’idiomes’.

Així i tot, la Conselleria d’Educació presentarà un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem per a alçar aquesta suspensió cautelar. I és que tal com apuntava el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, el decret té una base pedagògica i jurídica fonamentada.

Aquest acte de mesures cautelars ha arribat just en el moment en el qual el procés d’admissió en els col·legis públics i concertats ja havia començat. No obstant això, des de la Conselleria d’Educació afirmen que prendran les mesures necessàries per a complir l’acte del Tribunal Superior de Justícia, encara que consideren que la suspensió cautelar no és una sentència ferma fins que no es resolga el recurs que presentaran davant el Tribunal Suprem.

El Programa Educatiu Plurilingüe Dinàmic anava a començar a aplicar-se a partir de setembre en el cicle d’Infantil, de 3 a 5 anys. No obstant això, ara només queda veure si prospera el recurs contra la mesura cautelar, que presentarà la Generalitat, per a conéixer si, finalment, aquest nou model educatiu arriba a les aules dels col·legis de la Comunitat Valenciana.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris