25n
25N
25N

Se suspén la celebració d'Expojove 2020

Galiana assegura que els Reis Mags visitaran València

Se suspén la celebració d'Expojove 2020
22/10/2020 -

Cancel·lada l’edició d’Expojove 2020 en Fira València, així com les campanes de Nit de cap d’any a la plaça de l’Ajuntament per “responsabilitat”. Així l’ha confirmat el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana. Les activitats per a xiquets i xiquetes, per estar en un recinte tancat que rep cada any prop de 100.000 visitants, i l’acte de Nit de cap d’any, per no adaptar-se a l’actual situació en la qual s’està parlant d’un possible toc de queda. D’aquesta manera, totes dues activitats s’ajornen a l’any que ve.

“Des de la Regidoria de Cultura Festiva posem per davant de tot la salut de les persones i dels més menuts de la casa. Per això, hem pres una decisió, des de la responsabilitat, per ajornar les celebracions que cada any organitza la regidoria per a l’època nadalenca. La situació actual de contagis és preocupant i des de l’administració local hem de fer tot el possible per contribuir al control i contenció dels contagis”, ha explicat Galiana.

En tot cas, des de l’Ajuntament es treballa per fer les campanades des de l’edifici consistorial, encara que siguen sense la tradicional festa que les ha acompanyat els últims anys, però sí facilitant el senyal televisiu dels tocs de les campanes des de la plaça.

Al mateix temps, també s’ha decidit, en la mateixa línia, ajornar els mercats de Nadal de la plaça de Bruges i del Cabanyal, “sempre per evitar la propagació dels contagis i des de la responsabilitat”. L’edil ha recordat que, per pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia, des de la Regidoria de Comerç es va crear una línia de subvencions específica per als venedors i venedores dels mercats ambulants de la ciutat.

“D’UNA MANERA O D’ALTRA, ELS REIS MAGS VISITARAN VALÈNCIA”

El regidor Galiana ha assegurat que “d’una manera o d’altra, amb cavalcada o sense cavalcada, els xiquets i xiquetes de València poden estar tranquils perquè l’Ajuntament treballa en diferents fórmules per poder rebre la visita dels tres Reis mags de l’Orient a la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + disset =