caixa popular

Es suspén l'estacionament amb limitació horària durant Falles

Es suspén l'estacionament amb limitació horària durant Falles
22/02/2018 -

Durant els dies més importants de la festa de Falles l’estacionament regulat amb limitació horària quedarà suspés. La novetat enguany, recollida pel ban faller que ja ha entrat en vigor, és l’ampliació en dos dies d’eixe període de suspensió, que s’estendrà des de les 9.00 hores del dia 12 de març fins a les 9.00 hores de l’endemà de la Nit de la Cremà.

“Com que els dies 12 i 13 són dilluns i dimarts, amb aquesta iniciativa reduïm les afeccions per al veïnat que ja haja aparcat en zona blava el diumenge, dia 11. Són dos dies més que l’any passat. Així, no hauran de moure els vehicles dilluns”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi. “Esperem contribuir d’aquesta forma a la reducció del trànsit en unes dates complicades per a la circulació. De fet, la millor opció és deixar el cotxe aparcat i optar per les altres i millor alternatives de mobilitat”, ha explicat.

Per segon any consecutiu el ban faller ha sigut el resultat d’un procés participatiu amb diversos col·lectius veïnals, representants del comerç, l’hostaleria i els consumidors i agents del món faller. En primera instància, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, va mantenir diverses reunions amb tots aquests representants socials i totes les seues propostes varen ser traslladades als servicis municipals per poder avaluar-les i traslladar al ban faller les necessitats manifestades.

Una d’aquestes peticions del veïnat, de les associacions de consumidors i del món faller s’ha plasmat al ban faller en l’ampliació dels dies sense estacionament regulat per limitació horària.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018