25n
Orgull
Orgull

Suspesa la Desfilada de Resurrecció de la Setmana Santa Marinera de València per la previsió meteorològica

Desfile de Resurrección / Rafa Esteve

Suspesa la Desfilada de Resurrecció de la Setmana Santa Marinera de València per la previsió meteorològica
21/04/2019 -

La Desfilada de Resurrecció de la Setmana Santa Marinera de València, previst per a aquest diumenge, ha sigut suspés a causa de les previsions meteorològiques, segons ha informat la Junta Major de la Setmana Santa Marinera.

Els presidents i Germans Majors de les 31 confraries que integren la Setmana Santa Marinera, reunits a les 8.00 hores d’aquest diumenge en el saló d’assemblees de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València, han acordat la suspensió de la desfilada i de tots els actes de les Parroquials. La Desfilada de Resurrecció estava previst per a les 13.00 hores d’aquest diumenge.

València no és l’única localitat que ha suspés actes de la Setmana Santa a causa del temporal. Entre altres municipis, la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia (València) ha informat en un comunicat de la suspensió de la Processó de Diumenge de Resurrecció i la Gloriosa Trobada prevista per a les 10.30 hores.

Per part seua, Alcoi (Alacant) ha suspés la Glòria Major, encara que el consistori ha explicat en Twitter que continuen els actes interns programats per cada Filà i la Glòria dels hospitals.

A Elx (Alacant), la Junta Major ha suspés la processó dels Al·leluies d’aquest diumenge de Resurrecció davant les previsions meteorològiques. La trobada es realitzarà dins de Santa María a les 11.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =