25n
25N
25N

Susana Cazorla: 'Les Falles d'Alboraia són exemple d'unió i germanor entre les comissions'

La regidora de Festes d’Alboraia informa dels actes més representatius de les Falles d’aquesta localitat

Susana Cazorla: 'Les Falles d'Alboraia són exemple d'unió i germanor entre les comissions'
08/02/2017 -

Tots els municipis valencians ja s’han posat a la feina perquè les Falles d’enguany siguen més especials que mai. I és que com més es va acostant el mes de març, les ganes i la il·lusió es palpen en l’ambient.

Els veïns del municipi valencià d’Alboraia, que compta amb una gran tradició fallera, esperen que arribe el pròxim dia 18 de febrer, en el qual se celebrarà, per primera vegada en aquesta localitat, una macrodespertà conjunta amb totes les comissions. Un acte que donarà el tret d’eixida a una sèrie d’actes fallers conjunts, que són un exemple d’unió entre les diferents falles d’Alboraia.

València Extra ha parlat amb la regidora de Festes de l’Ajuntament d’Alboraia, Susana Cazorla, que ens ha explicat com són les falles del municipi. ‘A Alboraia tenim set falles, cinc en el nucli urbà, i dos en les platges, que ofereixen als visitants l’oportunitat de veure una plantà al costat del mar. Tot un espectacle. A més, les Falles d’Alboraia són un exemple d’unió i germanor entre les diferents comissions falleres. Per a açò, des de la Junta Local Fallera, que tenim a Alboraia, s’organitzen actes conjunts per a generar aquest ambient’.

Així mateix, Susana Cazorla ens ha informat dels actes conjunts que s’han organitzat per a aquestes Falles 2017:

18 de febrer: Primera macrodespertà conjunta. A la vesprada, Cavalcada Fallera.

25 de febrer: Gal·la Fallera en els Salons Olympia d’Alboraia: Cercavila per a arreplegar a les Falleres Majors de cada falla, sopar, lliurament de recompenses i ‘Ninot Indultat’, i ball.

5 de març: Crida en la Plaça del Carme a les 12.30 hores. I visita oficial a l’Exposició del Ninot. Serà l’últim acte conjunt.

Finalment, la regidora de Festes d’Alboraia ha volgut convidar a tots els valencians a gaudir de les Falles. ‘Tota la població està oberta al fet que la gent vinga a Alboraia i gaudisca amb nosaltres de les Falles’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =