caixa popular

Els zombies envaeixen els carrers de Paterna

Survival Zombie arriba demà a Paterna des de les 23.00 fins a les 06.00 hores

Els zombies envaeixen els carrers de Paterna
30/06/2017 -

PaternaPaterna es prepara per a viure una nit inoblidable gràcies a Survival Zombie, un joc multitudinari de supervivència en el qual els participants hauran de passar diferents proves per a evitar ser atrapats per un gran nombre de zombies, que inundaran els carrers del municipi valencià.

Aquest dissabte, 01 de juliol, entre les 23.00 i les 06.00 hores, descarrega adrenalina, i experimenta una nit única en el centre de Paterna. I és que diferents localitzacions del municipi, com el Parc Central, el Cohetòdrom o la Plaça de la Replaceta, comptaran amb escenes teatralitzades per a fer aquesta experiència més creïble.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Paterna s’avisa a la població perquè cap veí s’espante davant la presència de joves disfressats de zombies. Així mateix, la regidora de Seguretat, Núria Campos, ha afegit que ‘la Policia Local vetlarà per a garantir la seguretat dels veïns durant tota la nit, i perquè el joc es desenvolupe sense altercats’.

Núria Campos ha afegit que els assistents hauran de respectar la normativa de no portar alcohol, i ha demanat als conductors que ‘encara que no es tanque cap carrer al tràfic, és important que s’extreme la prudència en les zones on es desenvolupe l’esdeveniment’.

Survival Zombie ofereix una opció alternativa d’oci, i ja són moltes les localitats que s’han sumat a aquesta nova moda. Per a participar, tan sols has d’adquirir la teua entrada a través de la web suvivalzombie.es, triar si vols interpretar el paper de zombie o el de supervivent, i gaudir d’una de les nits més divertides.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris