25n
25N
25N

Cs demana suprimir l'impost de successions i proposa una bonificació

Cs demana suprimir l'impost de successions i proposa una bonificació
20/10/2019 -

El grup parlamentari Ciutadans en Les Corts Valencianes ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) amb caràcter “urgent” per a “eliminar l’impost de successions amb l’objectiu que cap família valenciana haja de renunciar a la seua herència després de no poder fer front al règim fiscal de la Comunitat Valenciana”. A més, ha destacat les “greus diferències fiscals entre autonomies” i ha proposat “aplicar una bonificació del 99 per cent en les adquisicions”.

La portaveu adjunta de Cs, Ruth Merino, ha explicat que a Espanya hi ha un “ampli ventall” de “règims diferents amb profundes desigualtats en el tractament fiscal dels ciutadans segons la comunitat en la qual residisquen, amb diferències de fins a 100 a 1 en la tributació”, ha indicat en un comunicat.

Segons Merino, aquesta situació “està provocant deslocalitzacions per a evitar pagar l’impost i, en la Comunitat Valenciana, sent una de les més cares del país per a heretar, moltes famílies de classe mitjana i treballadora no poden fer front al llegat que reben”.

En aquest sentit, ha proposat una bonificació del 99% en la quota tributària “derivada de totes les herències i donacions entre parents directes per a salvar aquesta situació”.

“De la mateixa manera que hem dut a terme una rebaixa d’impostos històrica a Andalusia, des de Cs volem millorar la qualitat de vida i l’economia dels treballadors valencians, que estan farts de veure com els impostos no han deixat de pujar amb els governs del PP i del tripartit, mentre els serveis públics només empitjoraven”, ha defensat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + sis =