25n
25N
25N

Més de 15 figures de superherois a grandària real envairan la plaça exterior de Nuevo Centro

Del 13 de setembre al 13 d’octubre, podrem visitar “Superherois. L’exposició”, una exhibició de figures de Thor, Hulk, Catwoman, el Joker, Batman, Spiderman, entre altres

Més de 15 figures de superherois a grandària real envairan la plaça exterior de Nuevo Centro
13/09/2019 -

Aquest divendres, Nuevo Centro omplirà la seua plaça exterior de personatges de còmic. “Superherois. L’exposició”, la major exhibició de superherois a grandària real d’Espanya, visita València per primera vegada. Des del 13 de setembre fins al 13 d’octubre, de 17.00 a 20.00 h els dies laborables i d’11.00 a 22.00 h els caps de setmana i festius, podrem anar a veure aquesta única i especial exposició dirigida als amants del còmic.

LES FIGURES DE L’EXPOSICIÓ

L’exposició ocupa de 700 a 1.200 m2 i està distribuïda en dues carpes. En la primera d’elles, amb una superfície de 725 m², podrem contemplar els superherois Thor, Catwoman, Iron Man, Els Guardians de la Galàxia (Rocket Raccoon i Groot), El Joker, Batman, Wonder Woman, Superman, Hulk, Flaix, Capità Amèrica i Spiderman. En la segona carpa de 175 m² se situaran els personatges de Star Wars: R2D2, Chewbacca, Ioda, Darth Vader, Jaba Feet i Storm Tropers.

A més, com a reclam, en la plaça interior de nou Centre, podrem visitar la figura de Llanterna Verda, l’únic dels superherois que està exposat a part.

UNA EXPOSICIÓ PER A TOTES LES EDATS I PÚBLICS

L’exhibició és apta per a totes les edats i està dirigida, sobre tots, per als amants del món dels superherois. A més, brinda l’oportunitat de poder fotografiar-se amb les figures i compta amb un potent sistema audiovisual que mostra en pantalles individuals els vídeos de com es van fer les pel·lícules, així com la història de cadascun dels superherois exposats.

LES ENTRADES

Les tarifes seran de 8,20 € per als adults i 6,40 € per als xiquets, aplicant un descompte del 20% en el preu de l’entrada per una compra mínima de 20 euros realitzada en Nuevo Centro del 13 de setembre al 13 d’octubre. Aquest descompte no serà acumulable a altres promocions. Els tiquets de compra hauran de presentar-se en la taquilla de l’exposició.

Les entrades es podran adquirir en la taquilla situada en l’entrada a l’exposició o en www.superheroeslaexposicion.com. El telèfon d’informació és 685254115.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =