25n
25N
25N

S'ultimen els detalls de la nova aula de dos anys de Sant Joan Baptista

S'ultimen els detalls de la nova aula de dos anys de Sant Joan Baptista
24/08/2016 -

Els alumnes dels col·legis públics de Torrent començaran el nou curs escolar 2016-2017 amb millores significatives en les instal·lacions dels seus col·legis. Aprofitant els mesos d’estiu on els xicotets es troben en període vacacional, l’Ajuntament de Torrent, perseguint l’objectiu de vetlar per la seguretat dels més xicotets i millorar la seua qualitat de vida, està duent a terme actuacions de manteniment i reformes en els diferents col·legis públics.

En el CEIP Sant Joan Baptista s’ha instal·lat una rampa d’accés a l’edifici d’educació infantil on s’ha condicionat la nova aula d’Educació Infantil de 2-3 anys. A més, s’han instal·lat nous banys i s’ha procedit a pintar el gimnàs del col·legi. Quant a les millores exteriors s’han reparat i millorat els jocs infantils del pati i s’ha procedit a la neteja d’embornals.

Sant Joan Baptista serà un dels 34 centres nous seleccionats per Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport que implantaran aules d’Educació Infantil públiques de 2-3 anys per al pròxim curs escolar 2016-2017 a la Comunitat Valenciana, sumant-se en la nostra ciutat al CEIP Federico Maicas, que l’any passat ja va estar entre els 35 centres que ja van implantar el programa experimental i que continuaran durant el curs escolar 2016-2017.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha visitat avui aquestes instal·lacions i les del CEIP Antonio Machado, on s’estan portant ara mateix tasques d’adequació dels patis mitjançant la poda d’arbres i la col·locació de mobiliari exterior, per a supervisar les tasques de millores i reforma en aquests dos col·legis públics. Patricia ha assenyalat que “aquestes reformes en les aules i zones verdes dels col·legis públics milloraran el benestar dels més xicotets i xicotetes en els seus centres escolars en el pròxim curs. Una educació de qualitat resideix també a oferir als alumnes i alumnes unes instal·lacions adequades per al desenvolupament de la seua activitat escolar, és per açò que des de la delegació d’Educació treballem diàriament en la millora dels centres per a garantir als xiquets de Torrent les millors instal·lacions possibles”.

A les reformes d’aquests dos col·legis públics se sumen també les que s’han dut a terme en el CEIP Miguel Hernández, CEIP Els Terretes, CEIP El Vaig moldre, CEIP Federico Maicas, CEIP Lope de Vega, CEIP Juan XXIII, CEIP Verge del Rosario, CEIP San Pascual, I. Infantil Ciutat Jardí i EPA C/Sant Marcos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tres =