25n
25N
25N

Sueca instal·la cartelleria com a Municipi Protegit contra la Violència de Gènere

Sueca instal·la cartelleria com a Municipi Protegit contra la Violència de Gènere
17/09/2020 -

Des de hui mateix, Sueca compta amb nova senyalització en les entrades de la ciutat en la qual s’indica que el nostre municipi és membre de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, un organisme que compta amb 84 ajuntaments membres, als quals l’àrea d’Igualtat de la corporació provincial ofereix la possibilitat de compartir recursos i esforços en la lluita contra aquesta xacra social que ens afecta a totes i tots.

“Com ja vam anunciar en el seu moment, al mes de juny, el nostre municipi és membre de ple de dret de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València. Ara, amb l’acció que hem dut a terme hui, la nostra ciutat queda plenament identificada com a membre d’aquesta xarxa provincial, mitjançant una cartelleria que hem instal·lat en les entrades a la ciutat, i els límits del nostre terme municipal, per a fer visible el nostre compromís en la lluita contra la violència de gènere. Així mateix, hem dotat a les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes de la seua pròpia cartelleria com a poblacions protegides contra la violència de gènere, dins de l’adhesió a la Xarxa que va sol·licitar Sueca”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Gema Navarro.

L’objectiu de la Xarxa provincial és dotar de recursos als municipis per a ajudar-los a desenvolupar els seus propis plans d’igualtat i contra la violència de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + tretze =