25n
25N
25N

L'Ajuntament de Sueca i Ecovidrio fomenten el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2020

L'Ajuntament de Sueca i Ecovidrio fomenten el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2020
10/03/2020 -

Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca i la Generalitat Valenciana, ha posat en marxa la campanya “En falles, monyos, pinta… i el vidre al verd” per a la promoció del reciclatge d’envasos de vidre durant les Falles 2020.

La iniciativa pretén conscienciar als ciutadans de Sueca, i especialment als fallers i falleres, sobre la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, es retolaran els contenidors de vidre pròxims als casals per a donar-li visibilitat a la campanya. A més, educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre i els beneficis que això reporta al medi ambient i a la societat. Animaran als fallers i falleres a participar en la campanya i es faran fotos amb una etiqueta identificativa per a la seua posterior difusió en xarxes socials.

La iniciativa, que es duu a terme en 14 poblacions de València, entre elles Sueca, té com a objectiu millorar la taxa de reciclatge de vidre i enfortir la imatge de l’Ajuntament i del món faller compromés amb el medi ambient. “Des de les regidories de Medi Ambient i Festes ens unim a aquesta campanya en la qual se sol·licita la col·laboració del nombrós col·lectiu faller del municipi, amb l’objectiu d’incrementar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses amb el medi ambient a través d’una correcta gestió dels residus d’envasos de vidre”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

La campanya es planteja com un concurs entre municipis, en el qual es reconeixerà a la població que aconseguisca la quantitat més gran de quilos reciclats.

El vidre que es deposita en els contenidors es recicla al 100% i s’utilitza per a la fabricació de nous envasos, de manera indefinida i sense perdre les propietats originals. Reciclant vidre evitem el creixement dels abocadors, a més de ser un element clau en la lluita contra el canvi climàtic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 4 =

caixaontinyent
ruta massamagrell