25n
25N
25N

Sueca s'uneix a la iniciativa #UnÁrbolPorEuropa

Sueca s'uneix a la iniciativa #UnÁrbolPorEuropa
24/05/2021 -

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, i amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Municipals i l’empresa Aigües de Sueca, ha participat en la campanya #UnÁrbolPorEuropa, una iniciativa que naix a proposta de la Unió Europea amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat local i aconseguir així els objectius de desenvolupament sostenible començant des de casa.

Per aquest motiu, tots els consistoris en l’àmbit nacional que ho desitgen, han de plantar almenys un arbre abans del 5 de juny, com una manera d’aportar eixe important gra d’arena a fi d’aconseguir millorar la situació climàtica actual. “L’objectiu és intentar frenar un poc el canvi climàtic. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Sueca ens hem sumat a la causa plantant aquest arbre, un freixe de ribera, ací, al jardí del carrer Arnau de Vilanova, com a mostra de suport a aquest tipus d’iniciatives europees que per a nosaltres són evidentment molt importants”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez, qui ha volgut també assenyalar que, al costat d’aquest acte simbòlic, des del departament s’executen moltes altres activitats, com per exemple la creació del Bosc Periurbà, en la Senda de les Vaques.

A més de la regidora de Medi Ambient, han assistit a l’acte simbòlic l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez; la regidora de Joventut, Gema Navarro; i el regidor d’Agricultura, José Luis Ribera.

Des de la Unió Europea, assenyalen, treballen per a ser un referent quant a transició ecològica, plantejant solucions i mesures a transmetre a la resta del planeta per a promoure una acció conjunta i global. L’objectiu d’aquesta iniciativa és doble: d’una banda, subratllar la importància de la sostenibilitat en l’àmbit local de manera constant; d’una altra, la rellevància d’Equip Europa en la promoció dels valors europeus. Fins al moment, més de 200 ajuntaments s’han compromés amb aquesta iniciativa i s’han plantat més de 3.500 arbres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =