25n
25N
25N

L'Ajuntament de Sueca repararà un gran nombre de voreres en diferents fases pel seu estat deficitari

L'Ajuntament de Sueca repararà un gran nombre de voreres en diferents fases pel seu estat deficitari
05/03/2021 -

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca, continuant en la línia de prioritzar la renovació d’un gran nombre de voreres de la ciutat, està procedint aquests dies a actuar, en concret, al carrer Doctor Fleming. “Es tracta d’una vorera que no complia la seua funció i, a més, presentava un estat molt deteriorat pel pas del temps que provocava caigudes als veïns i veïnes de la zona. Al mateix temps, estem actuant en dos punts més de Sueca, les voreres de l’avinguda Ciutat de Pamplona i la ronda Joan Fuster, que presentaven queixes veïnals des de 2018 per les acumulacions d’aigua de pluja que es produïen i impedien el pas de la ciutadania, principalment de l’alumnat del col·legi Luis Vives”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco, qui ha assenyalat també que “així mateix, s’està treballant en actuacions de resposta ràpida per anomalies de la calçada”.

“Dins de les diferents fases d’actuació que tenim previstes des de l’Ajuntament per a l’adequació i restauració de les voreres, s’està treballant ara en estes zones però ens hem marcat un full de ruta en el qual s’inclouen altres actuacions que beneficiaran a més punts de la ciutat. El nostre objectiu és que, en esta legislatura, puguem adequar i millorar unes infraestructures que Sueca necessitava perquè moltes d’elles estan en un estat deficitari”, ha explicat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

Per al Departament d’Urbanisme és una prioritat treballar en la reparació de voreres “ja que Sueca mereix ser una ciutat segura per als veïns i veïnes que transiten diàriament, per a poder gaudir dels nostres carrers. Entenem el malestar d’algunes persones per l’estat en què es troben certs carrers, i els demanem paciència i comprensió ja que la nostra intenció és acabar a poc a poc amb eixa situació”, ha afirmat Franco.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + deu =

museo prehistoria