25n
25N
25N

Sueca reforça la seua atenció sanitària en la zona marítima

Sueca reforça la seua atenció sanitària en la zona marítima
29/06/2020 -

A partir del mes de juliol, Sueca reforçarà la seua atenció sanitària en la zona marítima. Donat l’augment de població que es produeix durant el període estival en la costa, des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Sueca es vol informar la ciutadania dels centres de salut i consultoris que romandran oberts i els horaris que oferiran als usuaris i usuàries. “Des de la Regidoria de Sanitat, estem treballant per a oferir als residents en la zona de costa, durant els mesos d’estiu, la millor atenció sanitària. S’ha realitzat un gran esforç, donades les circumstàncies actuals, perquè aquest servei quede cobert per a tota la ciutadania i visitants que gaudeixen de les nostres platges”, ha explicat el regidor de l’àrea, José Miguel Giménez.

Des de l’1 de juliol, l’atenció sanitària en la costa, amb les mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries, serà la següent:

• El Perelló: de l’1 de juliol al 6 de setembre, l’horari habitual s’amplia de 8 a 22 hores, de dilluns a diumenge. Del 7 al 30 de setembre, l’horari serà de 8 a 15 hores, de dilluns a divendres.
• Les Palmeres: el consultori romandrà obert, de l’1 al 31 de juliol, de 8 a 10 hores, de dilluns a divendres. De l’1 al 31 d’agost, de 8 a 15 hores, de dilluns a divendres. De l’1 al 6 de setembre, de 8 a 10 hores, de dilluns a divendres.
• Mareny de Barraquetes: de l’1 de juliol al 30 de setembre, romandrà obert de 8 a 15 hores, de dilluns a divendres.
• Pel que fa al Centre de Salut de Sueca, estarà obert les 24 hores tots els dies de la setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 9 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna