25n
25N
25N

Sueca posa en marxa una nova edició del programa “Jove Oportunitat”

Sueca posa en marxa una nova edició del programa “Jove Oportunitat”
12/03/2021 -

Després de l’èxit aconseguit en les anteriors edicions, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca posarà en marxa en breu una nova edició del programa “Jove Oportunitat” (JOOP), dissenyat i organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), l’objectiu del qual és la realització d’accions de motivació i orientació que contribuïsquen a millorar l’ocupabilitat juvenil, a través d’un canvi d’actitud dels i de les joves participants (motivació, autoestima, positivitat) i, així mateix, de l’adquisició de superiors competències tècniques, especialment en xics i xiques que van abandonar els estudis prematurament, perquè prenguen la decisió de tornar a ells i puguen obtenir un títol de Formació Professional de Grau Mitjà. “El que pretenem és que els nostres joves aprenguen a creure en ells mateixos i a prendre les regnes de la seua pròpia vida, a través d’unes sessions que els ajuden a potenciar la seua motivació personal”, ha explicat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

El programa JOOP es materialitza en un curs en què el contingut primordial és l’orientació personal i professional del jove participant, des d’una visió integral de la persona i per a permetre-li construir el seu propi projecte global de vida. L’orientació personal utilitzarà tècniques de coaching actitudinal: grupal i individual, i, en casos necessaris, coaching parental. Com a complement a l’orientació, s’introdueixen al final del curs sessions de contingut acadèmic que prepararen al jove per a: superar la prova d’accés lliure a l’FP de Grau Mitjà; superar les proves de competències clau per a accedir a Certificats de Professionalitat; o per a reforçar matèries transversals com l’anglés o la informàtica.

Per a tota aquella persona interessada, la Regidoria posa a la seua disposició el telèfon 600 691 390 (Casal Jove) i el correu electrònic: casaljovesueca@hotmail.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =