25n
25N
25N

Sueca presenta les falleres majors de 2020 als Ajuntaments d'El Mareny de Barraquetes i El Perelló

Sueca presenta les falleres majors de 2020 als Ajuntaments d'El Mareny de Barraquetes i El Perelló
05/07/2019 -

El president i els membres de la Junta Local Fallera acompanyaren les Falleres Majors de Sueca i les seues Corts d’Honor, el dijous 4 de juliol, als ajuntaments d’El Mareny de Barraquetes i El Perelló.

Començà la vesprada a l’EATIM d’El Mareny de Barraquetes, on una a una varen ser presentades tant les integrants de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil com les de la Cort d’Honor de la Fallera Major. Jordi Sanjaime va rebre Helena Mompó -Fallera Major Infantil de les falles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes- i Alicia Falcó -Fallera Major– i els va obsequiar, tant a elles com a les seues respectives Corts d’Honor amb un detall.

Després es va acudir a l’EATIM d’El Perelló, on ambdues Falleres Majors, acompanyada cada una per la seua respectiva Cort d’Honor, varen ser presentades a la seua corporació municipal, encapçalada pel seu alcalde Juan Botella, que també va tindre un detall amb les xiquetes i senyoretes que seran les màximes representants de les festes josefines per al proper exercici faller.

En ambdós ajuntaments, Bernardo Garrigós -President de la Junta Local- va fer entrega d’una còpia de la documentació per a les falles 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + sis =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus