25n
25N
25N

Sueca demana a la ciutadania que complisca escrupolosament amb les normes i no isca dels seus domicilis

Sueca demana a la ciutadania que complisca escrupolosament amb les normes i no isca dels seus domicilis
17/03/2020 -

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sueca demana a la ciutadania que complisca amb les normes imposades davant l’estat d’alarma en què ens trobem. En cas contrari, i si no es justifica adequadament la circulació per l’exterior, les persones que incomplisquen les normes haurien d’atindre’s a les sancions econòmiques corresponents imposades pel govern estatal.

“Esperem que, les no desitjades per ningú sancions econòmiques, siguen les mínimes, ja que això denotarà la responsabilitat de tots enfront d’esta situació tan excepcional i nova que envaeix el nostre dia a dia. Cal ser conseqüents amb els nostres actes i pensar que este confinament forçós és complicat per a tots però busca el nostre propi benefici i el de la resta de la població”, ha expressat l’alcalde, Dimas Vázquez.

Es recorda que només es podrà circular per les vies d’ús públic per a:

Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.
Assistència a centres sanitaris.
Desplaçament al lloc de treball per a efectuar la seua prestació, professional o empresarial.
Retorn al lloc de residència habitual.
Assistència i cura a majors, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
Desplaçament a entitats financeres.
Per causa de força major o situació de necessitat.
Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa degudament justificada.

Per a l’equip de govern local és vital seguir les instruccions pel bé de tots. Malgrat la gran consciència adquirida per la gran majoria de la ciutadania, s’ha produït ja alguna sanció a ciutadans que no han respectat les normes d’obligat compliment per part del conjunt de la població com un exercici de responsabilitat global. “Si la majoria estem fent un enorme sacrifici en les nostres vides quotidianes, volem que servisca d’alguna cosa. Que el nostre comportament siga decisiu a l’hora de posar fi a esta situació extraordinària en què ens trobem. Hem d’unir-nos tots en la mateixa direcció per a eixir com més prompte millor d’esta crisi sanitària”, en paraules de l’alcalde, qui ha remarcat també que “estem a l’espera de conéixer les mesures econòmiques que hui aprovarà el consell de ministres, ja que la ciutadania, a més de la preocupació per la crisi sanitària, és normal que estiga també molt preocupada per la crisi econòmica que poden patir en els seus treballs, comerços, empreses… Esperem que el govern central legisle de manera adequada perquè totes les empreses puguen suportar de la millor manera possible esta situació tan complicada que estem travessant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 4 =