25n
25N
25N

Sueca fa un pas més a l'hora de controlar les colònies felines de la ciutat

Sueca fa un pas més a l'hora de controlar les colònies felines de la ciutat
25/05/2021 -

La sala d’actes de la Casa de la Cultura ha acollit el primer curs sobre alimentació i control de les colònies felines de la ciutat, oferit per la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Sueca amb la col·laboració de la protectora d’animals ‘Refugi els Àngels’. “És la primera vegada que es realitza des de l’Ajuntament un curs d’aquestes característiques, i el que es proposa és ensenyar a les voluntàries, que en aquests moments ja estan alimentant a determinades colònies felines, i que estan en contacte amb les protectores, perquè oferisquen aquest tipus d’alimentació correctament sobre la base dels contenidors que instal·larem. Així mateix, se’ls indicarà com controlar els animals, per si es troben malalts; quins animals s’han d’esterilitzar; etc. Hui, per tant, estem fent un pas important a l’hora de controlar les colònies felines a Sueca, una qüestió que, fins hui, estava descontrolada”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Carmen Pérez.

Les participants en el curs rebran un carnet personalitzat acreditatiu i un jupetí distintiu com a personal autoritzat per l’Ajuntament, a fi d’evitar situacions incòmodes sobre la labor que estan realitzant. Seran les encarregades de depositar l’alimentació adequada en els llocs habilitats, una sèrie de contenidors especials que ha dissenyat l’alumnat d’Arts Plàstiques de l’IES Joan Fuster i que, aviat, podrem contemplar repartits per la ciutat.

Entre els beneficis que reportarà el control de les colònies felines i la seua alimentació, destaquen el menor risc de contagi per transmissió de malalties a les persones o la disminució de les molèsties que ocasionen al veïnat.

La regidora de Benestar Animal ha volgut agrair “l’estreta col·laboració de la protectora ‘Refugi els Àngels’ des del principi en aquesta iniciativa de les colònies felines. A més, vull agrair a una de les seues membres que siga l’encarregada d’oferir, de manera voluntària i gratuïta, aquests cursos que també són gratuïts per a les assistents”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 7 =