25n
Orgull
Orgull

Sueca participa un any més en la campanya 'Movimiento Banderas Verdes'

Sueca participa un any més en la campanya 'Movimiento Banderas Verdes'
18/06/2021 -

El municipi de Sueca participarà un estiu més en la campanya ‘Movimiento Banderas Verdes’, una iniciativa d’Ecovidre, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels envasos de vidre a Espanya, que té per objecte reconéixer el compromís dels ajuntaments, sector hostaler i ciutadania en general, amb la sostenibilitat, la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge.

Davant els elevats índexs de consum d’envasos de vidre durant l’estiu, la campanya pretén enfocar-se en dos sentits: el suport al sector hostaler, dotant de mitjans i informació als professionals de municipis amb alt potencial de millora en la recollida selectiva d’envasos de vidre a l’estiu; i suport als ajuntaments que s’involucren i són conscients de la necessitat de treballar per un desenvolupament més sostenible, en aquest cas a través del reciclatge de vidre, dotant-li de mitjans publicitaris per a conscienciar tant als hostalers com a la ciutadania i visitants.

“El reciclatge del vidre, un dels més pràctics, ja que es pot reutilitzar indefinidament sense perdre les seues propietats, permet obtenir un estalvi en l’energia utilitzada, i conseqüentment un menor impacte de CO₂ en l’atmosfera, i un estalvi considerable d’utilització de matèria primera. Per tant, cal continuar donant suport a iniciatives com aquesta i intentar continuar millorant fins a aconseguir entre el 90 i 100% del reciclatge del vidre en el nostre municipi”, ha afirmat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

La ‘Bandera Verde’ és el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidre atorgarà al municipi que major implicació en la campanya haja demostrat. La ‘Bandera Verde’ simbolitza, a més, un referent en el reciclatge d’envasos de vidre, lluita contra el canvi climàtic i cura de les nostres costes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quatre =