25n
25N
25N

Sueca ofereix un curs sobre Responsabilitat Social

Sueca ofereix un curs sobre Responsabilitat Social
07/06/2021 -

Les regidories de Polítiques d’Igualtat i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca oferiran el curs ‘Sensibilització i Formació de la Responsabilitat Social’ per a tota la ciutadania interessada a aprofundir en aquest concepte que es basa en el compromís, l’obligació i el deure que posseeixen els individus, com a membres d’una societat, de contribuir voluntàriament amb la finalitat d’aconseguir una societat més justa i igualitària. “El nostre objectiu és aconseguir que la ciutadania participe i s’involucre en aquestes qüestions tan importants per a tot el conjunt de la societat”, ha explicat la regidora de Polítiques d’Igualtat i Participació Ciutadana, Gema Navarro.

El curs s’emmarca dins d’un projecte subvencionat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. Està dirigit a tota la població en general sense límit d’edat, serà totalment gratuït i es desenvoluparà a la Casa de la Cultura, de manera presencial, amb aforament limitat. Les inscripcions podran realitzar-se fins a l’11 de juny, via online en el correu formacion.somactius@gmail.com, o de manera presencial, de 18 a 21 hores, en el Casal Jove, facilitant les dades següents: nom complet, DNI, correu electrònic i telèfon.

Paral·lelament, el curs ‘Sensibilització i Formació de la Responsabilitat Social’ s’oferirà també al personal funcionari de l’Ajuntament de Sueca interessat, en aquest cas de manera online. “Animem també al funcionariat de l’Ajuntament al fet que participe d’aquesta formació perquè és un curs molt complet i interessant”, ha assenyalat Navarro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =