25n
25N
25N

Sueca no abaixa la guàrdia contra el coronavirus

La Regidoria de Serveis Municipals, l’empresa Aigües de Sueca, el Consell Agrari i l’empresa SAV continuen amb els treballs diaris de neteja i desinfecció per tota la ciutat

Sueca no abaixa la guàrdia contra el coronavirus
06/04/2020 -

Encara que, sempre des de la prudència, les autoritats sanitàries comencen a trobar un senyal mínim de positivitat en les últimes xifres que aporta el coronavirus a Espanya, no hem de decaure, ara menys que mai, en la nostra obstinació d’acabar com més prompte millor amb aquesta situació. Per això, des de l’Ajuntament de Sueca continuen sense descans amb les labors diàries de desinfecció dels seus carrers i llocs amb més concentració de població, com el Centre de Salut, el Mercat de Proveïments, el Mercat Central, el centre comercial o els supermercats, entre altres.

“El nostre propòsit és continuar treballant amb tots els mitjans a l’abast per a minimitzar al màxim el risc de contagi per a la ciutadania. Per això, des de la Regidoria de Serveis, en coordinació amb l’empresa SAV, el Consell Agrari i Aigües de Sueca, seguim amb els treballs de neteja i desinfecció als nostres carrers i en aquelles zones on pot haver-hi una major concentració de persones, com el Mercat Central, on també s’ha actuat aquests dies gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Mercats”, ha assenyalat el regidor de Serveis, Joan Carles Vázquez.

“Des de la Regidoria de Comerç i Mercats hem treballat per a condicionar, tant el Mercat de Proveïments com el Mercat Central, davant les circumstàncies actuals en què ens trobem, protegint a treballadors i ciutadans que acudisquen a realitzar les seues compres amb totes les mesures necessàries per a combatre el coronavirus, dotant als treballadors del material necessari per a prevenir el contagi, amb mascaretes i guants; facilitant dosificadors de gel desinfectant; i realitzant una neteja i desinfecció a fons de les dues instal·lacions”, ha explicat la regidora de Comerç i Mercats, Manoli Egea.

A més, l’empresa SAV, responsable de la neteja viària, està incidint en la neteja i desinfecció diària de les zones de contenidors. “Continuem treballant sense abaixar la guàrdia i de manera coordinada per a abastar totes les zones de la ciutat”, ha afirmat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

Aquests treballs se sumen als que, en els últims dos caps de setmana, han realitzat agricultors voluntaris de Sueca, utilitzant la seua maquinària per a arribar a tots els racons del nucli urbà i la zona marítima.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =