25n
25N
25N

Sueca informa sobre la convocatòria extraordinària de la JQCV per a examinar-se del nivell C1

Sueca informa sobre la convocatòria extraordinària de la JQCV per a examinar-se del nivell C1
26/04/2021 -

La Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Sueca vol informar a totes aquelles persones interessades, sobre la possibilitat de presentar-se a la convocatòria extraordinària que ofereix la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià per a optar a les proves del nivell C1.

Des del Departament informen que únicament podran participar aquelles persones preinscrites en este nivell que no hagen obtingut plaça en la convocatòria ordinària de 2021. La prova es realitzarà en dues jornades diferents, els dies 11 i 25 de setembre. En la primera jornada, s’avaluarà l’àrea d’expressió i interacció orals i tindrà caràcter eliminatori. Les persones aspirants podran consultar l’horari de la convocatòria en la pàgina web: www.jqcv.gva.es. En la segona jornada, s’avaluaran les àrees de comprensió escrita, estructures lingüístiques i expressió i interacció escrites, a les persones aspirants que hagen superat el mínim exigit en l’àrea realitzada en la primera jornada.

La matrícula i pagament de la taxa corresponent per a poder participar en la prova extraordinària, en les seus que determina la nova convocatòria, hauran de realitzar-se entre el 17 i el 21 de maig, tots dos inclosos, en l’enllaç que es facilitarà en la pàgina web de la JQCV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =