25n
25N
25N

Sueca acull la XIII Trobada de Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana

Durant una setmana se succeiran els actes programats entre els quals s’inclouen exposicions, xarrades i jornades gastronòmiques

Sueca acull la XIII Trobada de Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana
31/01/2020 -

La capital de la Ribera Baixa acollirà, a partir d’este cap de setmana, la XIII Trobada de Confraries del Sant Sepulcre de la Comunitat Valenciana. Diumenge que ve 2, a les 10 hores, s’iniciaran els actes programats a l’Ajuntament, amb una recepció oficial per part de l’alcalde, Dimas Vázquez, i una representació de la Corporació Municipal als prop de 200 visitants de deu poblacions diferents que visitaran Sueca.

Després de la recepció a l’Ajuntament, la comitiva es traslladarà al Centre Municipal Bernat i Baldoví, on tindrà lloc la inauguració institucional de la Trobada, organitzada per la confraria del Sant Sepulcre de Sueca, amfitriona d’estes jornades. Seguidament, sobre les 12 hores, a l’església de Sant Pere, està prevista la inauguració de l’exposició d’objectes i patrimoni “en la qual es mostrarà la diversitat de les celebracions de la Setmana Santa en altres poblacions valencianes”, en paraules dels organitzadors. La mostra podrà ser visitada fins al pròxim 7 de febrer.

El mateix diumenge 2, després de la inauguració de l’exposició, se celebrarà una missa en la Reial Església de la Mare de Déu de Sales i es realitzarà una visita al Museu de la Verge. Després de la missa, els participants de la Trobada podran degustar una mostra de la gastronomia suecana en una sala de la ciutat.

El divendres 7 de febrer, en la capella de l’Hospitalet, a les 20 hores, tindrà lloc una conferència i concert de música de cambra. I el dissabte 8, a les 18 hores, s’oferirà una processó en la qual participaran confrares, bandes de música i Imatges de totes les poblacions concurrents, presidint-la la confraria del Sant Sepulcre de Sueca amb el seu Crist Jacent. El recorregut serà el següent: parc de l’Estació, carrer Sequial, plaça de l’Ajuntament, plaça de Sant Pere, carrer del Mercat, carrer de la Mare de Déu, i finalitzarà a l’església de la Verge de Sales.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 3 =

bombers
CCCC