25n
25N
25N

Sueca intensifica els controls en els accessos per a evitar desplaçaments innecessaris

Sueca intensifica els controls en els accessos per a evitar desplaçaments innecessaris
03/04/2020 -

La Policia Local de Sueca i la Guàrdia Civil intensificaran de nou, aquest cap de setmana, els controls preventius en les principals vies d’accés als diferents nuclis de població, tant del nucli urbà de Sueca com de les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes, amb l’objectiu d’evitar desplaçaments innecessaris.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, ha indicat que amb aquesta acció busquen “evitar els comportaments insolidaris d’aquells que es desplacen, aprofitant el cap de setmana, de manera innecessària posant en risc la salut de tots i totes”. “Hem pres aquesta decisió per a extremar les mesures de precaució decretades en l’Estat d’Alarma i evitar, en la mesura de les nostres possibilitats, l’augment del risc de contagi”, ha explicat.

Al mateix temps, des de l’Ajuntament han tornat a sol·licitar “la màxima col·laboració de la ciutadania que, durant aquestes setmanes, està tenint, majoritàriament, un comportament exemplar”. “També es recorda que tot desplaçament no justificat pot donar lloc a la corresponent sanció administrativa; i l’incompliment reiterat de les obligacions decretades per l’Estat d’Alarma, pot suposar fins i tot la detenció”, han indicat.

“Entenem que la situació de confinament és difícil, i més quan es van acumulant els dies, però hem de continuar fent l’esforç pel bé comú i fer cas a les recomanacions de les autoritats sanitàries. Volem donar les gràcies a la ciutadania de Sueca perquè estan demostrant una gran solidaritat i respecte per les normes. També per les mostres d’afecte cap a la Policia Local i Guàrdia Civil”, ha assenyalat Carlos Ramírez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − deu =