25n
25N
25N

Sueca comprova in situ l'abast dels danys en la cúpula

Sueca comprova in situ l'abast dels danys en la cúpula
12/11/2020 -

Si bé és cert que la cúpula de l’església de Nostra Senyora de Sales ja presentava algun desperfecte amb anterioritat, les pluges torrencials de la setmana passada han provocat danys molt més importants que des de l’Ajuntament han volgut estudiar a fons, juntament amb l’Arquebisbat, “per a decidir quines seran les mesures que s’hauran d’adoptar, a fi de trobar la millor solució i poder reparar com més prompte millor la cúpula d’aquesta església, icona de Sueca”, ha assenyalat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco.

Després de les mesures preventives adoptades a finals de la setmana passada, com el tancament perimetral de la zona d’actuació interior, i també exterior, vetlant per la seguretat de la ciutadania i seguint les recomanacions del primer informe que van emetre els tècnics, des de l’Ajuntament s’ha volgut fer un pas més i comprovar in situ la gravetat dels danys. Per això, aquest matí el regidor d’Urbanisme, junt amb altres tres tècnics municipals, han pujat a una grua per a recaptar informació que, posteriorment, haurà de ser valorada per a saber amb certesa quins han sigut els danys. L’arquitecte de l’Arquebisbat ha acudit també per a intercanviar amb els tècnics municipals opinions i trobar la millor solució.

“Ara, amb la informació recaptada aquest matí, els tècnics emetran un informe i li ho remetran a l’Arquebisbat per a prendre les mesures necessàries d’una manera més fidedigna. El mateix Arquebisbat iniciarà també una sèrie d’actuacions, com la realització de tastos per a verificar l’estat de la cúpula”, ha explicat Franco, qui també ha indicat que, després de la comprovació visual d’aquest matí, “s’ha observat que, en algunes zones, les teules del revestiment estan alçades amb perill de poder caure, i també es detecta que interiorment l’estructura sembla que sí que està afectada, la qual cosa està provocant unes humitats que cada vegada van a més”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =

25n horta sud