25n
25N
25N

L'Ajuntament de Sueca tanca per prevenció després de detectar un positiu en un treballador

L'Ajuntament de Sueca tanca per prevenció després de detectar un positiu en un treballador
15/07/2020 -

L’Ajuntament de la localitat valenciana de Sueca ha informat que les seues instal·lacions romandran tancades després de la confirmació d’un cas positiu de coronavirus en un treballador.
Davant aquesta situació, l’equip de govern i els regidors delegats, després d’informar prèviament els partits d’oposició, anuncien que es realitzaran una sèrie de controls preventius per a la seguretat en el treball i entorn social d’aquest empleat. La persona afectada no realitza funcions de servei públic, sinó en un departament intern, subratlla el consistori en un missatge publicat en les seues xarxes oficials.

Així mateix, des de la corporació local assenyalen que, com a mesura preventiva, l’Ajuntament i el servei integral tributari (Servit) estaran tancats “fins que es normalitze la situació i totes les instal·lacions seran desinfectades”.

De la mateixa manera, llança “un missatge de tranquil·litat als ciutadans” i es recalca que s’està actuant de manera coordinada amb Salut Pública activant el protocol corresponent.

Finalment, es recomana a la població continuar complint amb les mesures de protecció individual necessàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + cinc =