25n
Orgull
Orgull

Sueca amplia la subvenció per a les beques de transport escolar del curs 2020-2021

El termini per a la presentació de sol·licituds és del 8 al 28 de juliol

Sueca amplia la subvenció per a les beques de transport escolar del curs 2020-2021
08/07/2021 -

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, ha augmentat fins als 30.000 euros (10.000 euros més que en el curs anterior), la subvenció destinada a les beques de transport escolar per a beneficiar als i les estudiants que han de desplaçar-se diàriament fora de la nostra ciutat per a seguir la seua formació acadèmica.

Les sol·licituds es podran presentar des del dia 8 fins al 28 de juliol a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Sueca. Per a la presentació telemàtica de la sol·licitud, s’haurà de disposar de signatura electrònica. Excepcionalment, quan les persones sol·licitants no disposen de mitjans electrònics, es podrà presentar la sol·licitud i documentació corresponent de manera presencial, sol·licitant cita prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca, o telefonant al 960 919 138.

“Enguany, hem incrementat en 10.000 euros més la dotació econòmica destinada a les beques de transport i, al seu torn, hem volgut incrementar també els tipus d’ensenyament que poden beneficiar-se, cobrint quasi la totalitat de l’oferta acadèmica: des de CFP Bàsica, Cicles formatius de grau mitjà o superior o Ensenyaments universitaris oficials, fins a Màsters universitaris”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − deu =