25n
25N
25N

Sueca amplia la capacitat del pàrquing de l'avinguda del Mestre Serrano en fer treballs de condicionament i reordenació

Sueca amplia la capacitat del pàrquing de l'avinguda del Mestre Serrano en fer treballs de condicionament i reordenació
02/02/2021 -

Les regidories de Seguretat Ciutadana, Urbanisme i Serveis Municipals han procedit al condicionament del pàrquing situat en l’avinguda del Mestre Serrano, en l’espai també utilitzat com a recinte firal. “En concret, hem fet treballs de senyalització viària i reordenació del trànsit a l’interior del pàrquing, a fi d’aconseguir una major optimització de l’espai existent i, en conseqüència, un major nombre de places d’aparcament, tal com ens havia demandat el veïnat de la zona”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

La Regidoria d’Urbanisme s’ha encarregat de supervisar el projecte, i la de Serveis Municipals, per la seua banda, de facilitar el personal i material necessaris.

Com que no existeix senyalització viària, els aparcaments es produïen de manera desordenada, infrautilitzant l’espai existent i reduint considerablement la seua capacitat, a més dels problemes que es produïen a l’hora d’accedir o eixir del pàrquing. Ara, després dels treballs de reordenació, la capacitat es duplicarà amb 189 places, més 6 per a persones amb discapacitat. Així mateix, s’evitarà l’aparcament de vehicles de gran tonatge, com ara camions frigorífics, per als quals es destinen altres zones de la ciutat.

“Es tracta d’una actuació molt demandada pels veïns i veïnes. Amb ella, hem aconseguit una optimització de les places d’aparcament dins del projecte global que comprén tota aquesta zona, en la qual s’està estudiant una nova ubicació per a aparcaments, a fi de dignificar així tot l’espai al voltant de l’avinguda Vila i Honor de Corbera”, ha explicat Carlos Ramírez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 7 =