25n
25N
25N

El programa Germanor subvencionarà les revetles de Sant Joan

El programa Germanor subvencionarà les revetles de Sant Joan
17/05/2019 -

La Junta de Govern Local ha aprovat en la seua sessió de hui, a proposta de la regidoria de Cultura Festiva, la convocatòria del programa Germanor, orientat a subvencionar les revetles amb música en directe amb motiu de la celebració de la Nit de Sant Joan que siguen organitzades en cooperació per tres o més comissions falleres. Amb aquesta iniciativa es busca fomentar els projectes compartits que generen, a més, un estalvi econòmic, augmentar la sostenibilitat de les activitats dutes a terme i reforçar la col·laboració amb el veïnat i els comerciants de la zona.

Aquest tipus d’ajudes estan contemplades dins del Pla Estratègic de l’Ajuntament de València 2017-2019 en l’apartat de «Festes populars i festejos». Les revetles subvencionables hauran d’estar organitzades per un mínim de tres comissions falleres i, com s’ha dit, hauran de ser de música en directe, i en cap cas gravada. Igualment s’inclou entre els requisits que en aquestes revetles hauran d’utilitzar-se exclusivament gots reutilitzables

L’import total d’aquesta línia de subvencions és de 20.000 euros, i les despeses subvencionables seran les actuacions musicals i les infraestructures que requerisquen, tals com escenari, llum i so. Les sol·licituds per a participar en la convocatòria es formalitzaran en models d’instància preestablits que estaran a la disposició de les comissions falleres sol·licitants en la pàgina web de l’Ajuntament València http://valencia.es,Seu Electrònica, Tràmits Cultura. Únicament s’admetran sol·licituds telemàtiques, el termini de les quals de presentació és de vint dies naturals a comptar des de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València.

L’import de la subvenció serà d’un màxim de 3.500 euros per projecte, que es repartiran entre les comissions de falla que participen en ell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 6 =

museo prehistoria