caixa popular

Subvencions per al teixit associatiu dels barris

barriossanmarcelino.es

Subvencions per al teixit associatiu dels barris
29/03/2018 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Govern Obert, Participació Ciutadana i Transparència, ha aprovat en la Junta de Govern Local de hui les subvencions per al desenvolupament de projectes de participació per part d’entitats ciutadanes amb una quantitat global de 215.000 euros. El termini per presentar sol·licituds a la convocatòria comença el pròxim 23 d’abril i totes les Juntes Municipals de Districte comptaran amb una partida pròpia.

En aquesta tercera convocatòria de subvencions s’estableixen tres línies bàsiques d’actuació: el foment de l’associacionisme, el foment de la participació ciutadana i, enguany com a novetat, s’inclou una nova línia destinada a l’elaboració i difusió d’estudis i recerques relacionades amb l’associacionisme, els moviments socials, els processos de participació ciutadana i les experiències participatives.

La regidora de Govern Obert i Participació Ciutadana, Neus Fábregas Santana, ha explicat que “el procés s’ha consensuat amb la federació d’associacions veïnals i està previst desenvolupar sis tallers descentralitzats en els barris per a donar suport a les organitzacions que pretenguen sol·licitar la subvenció, que a més comptaran amb el suport tècnic del personal de l’Ajuntament”.

Per a la regidora, la creació d’aquestes ajudes pel Govern de la Nau és “una mostra de la voluntat que tenim de fomentar la participació i establir vincles amb les associacions veïnals que dinamitzen els diferents barris de la ciutat”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 12 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris