25n
25N
25N

Comença demà el termini per a les subvencions de projectes culturals

Comença demà el termini per a les subvencions de projectes culturals
27/03/2017 -

El termini de la convocatòria del procés de concurrència competitiva per a subvencionar projectes i programacions culturals d’associacions i entitats sense ànim de lucre comença demà, dimarts 28 de març, i es prolongarà fins al divendres 28 d’abril, tal com s’ha publicat hui al BOP (Butlletí Oficial de la Província). Per a aquestes ajudes, que poden rebre també els projectes audiovisuals, l’Ajuntament ha destinat, per segon any consecutiu, 150. 000 euros.

La regidora de Cultura, Glòria Tello, responsable de la creació d’aquesta línia d’ajudes, ha recordat que l’any passat, per primera vegada, l’Ajuntament va posar a disposició de les associacions culturals de la ciutat una convocatòria objectiva, reglada, transparent i accessible de la qual se’n pogueren beneficiar 73 entitats que fins a eixe moment no podien optar a ajudes municipals. “Per això, i davant la bona acceptació d’aquesta convocatòria entre els agents culturals que portaven anys oblidats per l’administració hem pres la decisió de tornar a obrir la convocatòria enguany”, ha explicat.

L’import global de la línia de subvencions és de 150.000 euros. S’inclouen en la convocatòria enguany els projectes audiovisuals, que se sumen a les mostres o exposicions, individuals o col·lectives, d’arts plàstiques; cicles o trobades de música, tallers participatius i divulgatius de temàtica cultural, artesania, arts plàstiques, audiovisuals o literàries; projectes de promoció i divulgació de la gastronomia, cultura popular i tradicions valencianes i també cicles de conferències i cinefòrums.

“Volem afavorir el foment de programacions i projectes culturals en la nostra ciutat amb aquesta col·laboració econòmica que respon a la reclamació històrica de molts col·lectius de València que fins a l’any passat no podien optar a aquestes ajudes. És el pilar fonamental de la meua gestió el fer una aposta clara per la democratització de la cultura, descentralitzant-la i diversificant-la perquè arribe sobretot a col·lectius i barris amb més difícil accés, i per la seua promoció i dinamització en totes les seues manifestacions”, ha afirmat Tello.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 14 =

museo prehistoria