25n
25N
25N

Més d'1,5 milions d'euros per a projectes de cooperació internacional

GVA

Més d'1,5 milions d'euros per a projectes de cooperació internacional
12/07/2019 -

La Junta de Govern Local ha acordat hui la convocatòria de subvencions per a finançar projectes de cooperació internacional per al desenvolupament. Aquestes ajudes comptaran amb un muntant d’1.560.000,00 euros i estaran dirigides a organitzacions no governamentals «per tal de contribuir a un major enfortiment entre el municipi de València i els països empobrits econòmicament i promoure, entre altres objectius, la defensa dels drets humans i la promoció de la igualtat», tal com ha manifestat l’alcalde de València, Joan Ribó.

Així es desprén de l’esmentada convocatòria que, segons Ribó, «prioritzarà els projectes que formen part d’un pla integral de desenvolupament sostenible, fomentant l’autoorganització i la participació de les persones titulars de drets».

La convocatòria contempla dues modalitats de subvencions. Una de 60.000 euros, de caràcter anual, per als projectes que necessiten diverses fases d’execució; i una altra, de 100.000 euros, que serà de caràcter biennal per a projectes que comptaran amb una aportació econòmica municipal en l’exercici de 2019 i una altra d’igual quantia en l’exercici de 2020.

Pel que fa a la concessió de les subvencions, es realitzarà mitjançant el procediment ordinari en règim de concurrència competitiva. Entre les obligacions de les entitats beneficiàries, destaca, per exemple, el fet que hauran de presentar els seus projectes redactats amb un llenguatge inclusiu.

OBRES DE MILLORA D’EQUIPAMENTS

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat adjudicar un contracte d’obres per a millorar les instal·lacions del Col·legi d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Gent Menuda de Natzaret. Per a aquestes actuacions, que es duran a terme en dos mesos, l’Ajuntament destinarà un total de 37.993,77 euros.

La Junta de Govern Local també ha decidit adjudicar el contracte de subministrament d’equipament per al Centre d’Atenció a Persones sense Sostre (CAST), a instàncies d’una proposta de l’alcalde de València, Joan Ribó. L’objectiu d’aquesta intervenció, que comptarà amb un pressupost de 13.414.46 euros, «és dotar aquest centre d’unes instal·lacions i equips adequats per a desenvolupar l’activitat específica d’atenció a les persones sense llar a la ciutat de València».

Entre altre orde de coses, a la reunió de la Junta de Govern també s’ha acordat l’adjudicació del contracte de subministrament de climatització del Centre Municipal de Servicis Socials de Quatre Carreres, al carrer de l’Arabista Ambrosio Huici. Per a aquestes obres, l’Ajuntament ha destinat 12.093,95 €.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + un =