caixa popular

Subvencions per al foment dels xicotets comerços

Els comerços disposen de 30 dies per a sol·licitar les ajudes municipals

Subvencions per al foment dels xicotets comerços
08/05/2018 -

La Regidoria de Comerç, dirigida per Carlos Galiana, ha convocat, per segon any, les ajudes a la creació de nous comerços i a la consolidació dels existents en la ciutat de València. Es tracta d’una proposta municipal que té per objectiu el suport a les activitats comercials dels barris de la ciutat per tal d’afrontar les seues despeses corrents derivats d’aspectes com ara la titularitat, l’exercici, el desenvolupament i la millora del negoci o activitat comercial. Els autònoms disposen de 30 dies per sol·licitar les ajudes.

«Apostem fermament pel xicotet comerç municipal, ajudem al fet que els autònoms puguen fer front al manteniment d’aquests negocis i impulsem de manera decidida la creació d’empreses comercials de proximitat. Amb aquesta línia de subvencions millorem el mapa comercial de la ciutat de València, amb l’objectiu de mantenir l’essència i la tradició de la nostra ciutat», ha dit el regidor Galiana.

Les ajudes municipals podran destinar-se a partides molt diverses, com ara al pagament del lloguer del local comercial, a la implantació de sistemes de qualitat comercial, a la realització de cursos de formació del personal treballador, a implantar noves tecnologies de gestió empresarial per a l’exercici de la seua activitat, a la participació en plataformes individuals o conjuntes de comerç electrònic o a la realització d’auditories energètiques.

A més, a banda de millores internes del comerç, també estan contemplades partides enfocades a millorar el posicionament de cara a l’exterior dels xicotets comerços, així es podran elaborar amb la línia de subvencions estudis de mercat, anàlisi d’oferta i de demanda, màrqueting empresarial, enquestes d’avaluació de satisfacció de clients, aplicació de servicis de geolocalització o altres destinats a avaluar la implantació o a millorar el posicionament de l’establiment comercial en el mercat.

Pel que fa a temes d’imatge i comunicació, també estan contemplats les despeses tendents a definir, millorar o difondre la identitat corporativa, tals com els derivats del disseny de noms, marques i logotips, el disseny o elaboració de material gràfic i documental, servicis d’assessorament o consultoria en matèria de modernització o promoció comercial, de millora de la imatge o d’assessorament laboral i fiscal relacionat amb l’exercici de l’activitat.

Altres accions que podrà dur a terme el xicotet comerç de la ciutat amb aquesta línia de subvencions municipals són implantar servicis tècnics i tecnològics per a la venda i difusió de l’activitat comercial a través d’internet o per a la millora de les eines de comunicació comercial: publicitat en ràdio, televisió, premsa, aplicacions per a telèfons i smartphones, internet, blogs i xarxes socials o altres suports.

Per últim, estan també contemplades les quotes de segurs de responsabilitat civil, de subministrament d’energia, aigua, telèfon o internet específicament referits a l’establiment comercial, l’obtenció de certificacions oficials en matèria d’igualtat o com a entitat col·laboradora en igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

D’altra banda, cal dir que se subvencionarà el 100% del total de les despeses justificades fins a un màxim de 3.000 euros per sol·licitant. La partida total destinada a línia de subvencions és de 281.000 euros, dels quals 230.000 seran per a autònoms i la resta per a associacions de comerciants de la ciutat. Els autònoms disposen de 30 dies per sol·licitar les ajudes.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris