25n
25N
25N

La pujada en el lloguer d'oficines a Barcelona el situa en xifres rècord

La pujada en el lloguer d'oficines a Barcelona el situa en xifres rècord
19/11/2019 -

A Barcelona són moltes les persones que desitgen llogar un local o oficina per a poder treballar de manera eficient. No obstant això, sobre la base de l’increment ocorregut en l’últim any, es torna molt difícil pagar el seu lloguer.

Segons un estudi realitzat, en els primers sis mesos del present any 2019, es confirma que el lloguer que es presenten en les oficines a Barcelona ha augmentat de manera considerable.

Aquest augment en el lloguer de les oficines es veu representat per un 6,4%, aproximadament. Encara que aquest número puga sonar insignificant, no ho és. Això es deu en gran part al fet que, significa un rècord en la pujada dels costos de lloguer de les oficines a Barcelona.

En l’actualitat es pot establir que el preu del lloguer per metre quadrat s’aproxima a 17 euros per metre quadrat.

Aquesta mitjana s’obté sobre la base de les contractacions realitzades al llarg del primer semestre de l’any.

Algunes enquestes revelen que Barcelona es troba quasi a la seua màxima capacitat de lloguer. És a dir, ja quasi no quedarien oficines per a llogar en la capital catalana.

Llocs on el lloguer de l’oficina està més sol·licitat

El districte tecnològic de la ciutat (districte 22) és en el qual, en general, es realitza la major part del Alquiler Oficinas en Barcelona. Això es deu -en part-, a la comercialització ocorreguda en aquest districte.

S’estima que el lloguer d’oficines a Barcelona està emmarcat en un 32% solament en el districte 22. És a dir, el districte de tecnologia.

A més, és el districte en el qual s’ha llogat la extensió més gran, comptat amb un aproximat a 1266 metres quadrats.

D’altra banda, els districtes que ocupen majorment els lloguers, són els que compleixen amb algunes condicions com:

  • Majors moviments econòmics.
  • Rodalia amb un constant trànsit de mercaderies.
  • Connexions amb zones perifèriques que presenten considerable moviment de l’economia.

Aquests poden ser alguns dels principals factors que s’han de tindre en compte a l’hora de seleccionar un lloguer d’oficina a Barcelona.

No obstant això, ja que aquests llocs aporten considerables beneficis per als quals adquireixen un lloguer, els seus costos augmenten en igual mesura.

Especulacions sobre l’augment del lloguer d’oficines a Barcelona

Sobre la base de l’ocorregut en el primer semestre del present any, en l’àmbit del lloguer d’oficines, moltes persones pensen que el seu augment seguirà de manera constant.

Com a resultat d’això, s’espera que l’augment en el lloguer d’oficines a Barcelona acabe les xifres rècords, i molt majors a la d’anys passats.

El factor clau en el moment de l’alça dels costos de lloguer en Espanya-Barcelona pot ser l’oferta oposada. És a dir, gràcies al fet que l’oferta de lloguers de locals a Barcelona es troba per davall de l’estimat per moltes persones, es pot presentar una fluctuació greu en els costos de lloguer.

En general, s’hauria de mantenir un equilibri entre l’oferta i demanda. No obstant això, no s’està observant d’aquesta forma. El seu resultat pot arribar a ser una ruptura o fluctuació en els costos de lloguer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 5 =