25n
25N
25N

Dolor y Gloria multiplica per tres les visites a les coves de Paterna

Dolor y Gloria multiplica per tres les visites a les coves de Paterna
07/02/2020 -

Paterna ha triplicat el nombre de visites turístiques des de la inauguració de l’exposició monogràfica de la pel·lícula “Dolor y Gloria” del director manxec Pedro Almodóvar, aconseguint quasi 800 visitants en menys d’un mes.

Paterna ha convertit així l’escenari de “Dolor y Gloria” en un reclam turístic amb un gran potencial. Les coves, declarades Bé d’Interés Cultural, han sigut un dels atractius l’Ajuntament va promocionar en Fitur 2020, i es preveu que l’interés siga creixent gràcies a la projecció internacional que el film d’Almodóvar, candidat a un Oscar, ha aconseguit.

Les rutes guiades, que es realitzen des d’abril de 2019, recorren els escenaris triats per Almodóvar per a la seua última pel·lícula, i han tingut un gran acolliment, no sols entre els veïns i veïnes del municipi, sinó entre persones d’altres localitats interessades a conéixer més sobre la singularitat d’aquestes edificacions i el seu entorn. A més de les 800 persones que ja les han realitzades, hi ha altres 200 ja inscrites per a realitzar-les pròximament.

A més, l’interés ha sigut creixent des de la inauguració de l’exposició permanent, que completa l’oferta turística entorn de les singulars coves escenari de “Dolor y Gloria” i que ja ha sigut visitada per 500 persones.

“Des que es va estrenar la pel·lícula, són moltes les persones que han sol·licitat realitzar la ruta guiada per a grups, però la nominació als Oscar, els Premis Goya i l’exposició permanent han multiplicat l’interés, i les visites s’han triplicat en poques setmanes, confirmant l’èxit de les accions dutes a terme per l’equip de govern municipal per a promocionar Paterna i les seues coves”, ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, que espera que la ciutat li done de sort a Almodóvar igual que ell “ens l’ha donada a nosaltres”.

Les visites guiades poden concertar-se cridant a l’Oficina de Turisme al 96 305 31 24 mentre que l’exposició està oberta serà els dimarts i dijous de 17 a 20 hores, els dimecres i divendres d’11 a 13 hores i dissabtes i diumenges, d’11 a 13 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − cinc =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus