25n
25N
25N

Les temperatures tornen a pujar durant el pont de desembre

Les temperatures oscil·laran entre els 16 i els 21 graus

Les temperatures tornen a pujar durant el pont de desembre
06/12/2017 -

Ja està ací, per a molts valencians, un dels ponts més esperats. Cinc dies en els quals el temps permetrà fer una infinitat de plans en la nostra ciutat. Així, i d’acord amb les últimes dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el temps donarà una treva a la Comunitat Valenciana i, de nou, tornaran a pujar les temperatures, especialment el divendres, 8 de desembre, que València aconseguirà els 21 graus.

Així, i fins al diumenge, les temperatures màximes oscil·laran entre els 16 i els 21 graus, encara que bé és cert que tant durant les primeres hores del dia, com en les últimes hores, les temperatures mínimes es mouran entre els 3 i els 6 graus. Unes temperatures que s’adeqüen més al moment en el qual ens trobem.

Les previsions de l’Agència Estatal de Meteorologia ha assegurat que encara que aquest pont no s’esperen notables variacions en les temperatures, la veritat és que s’han decretat avisos de nivell groc en tota la Comunitat Valenciana. No obstant això, aquests avisos desapareixeran a partir del dijous, quan començaran a augmentar les temperatures, que es mantindran durant tot el cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 1 =