25n
25N
25N

Pugen les incidències registrades pels informadors de l’Ajuntament de Gandia en espais públics

Durant el període comprés entre el 22 i el 28 de febrer ha sigut significativa la baixada en la quantitat d’incidències que van requerir la presència de la policia

Pugen les incidències  registrades pels informadors de l’Ajuntament de Gandia en espais públics
03/03/2021 -

Tot i que de forma lleugera, en el període comprés entre el 22 i el 28 de febrer, s’incrementaren les incidències registrades pels informadors de serveis de l’Ajuntament de Gandia en l’espai públic, mentre que baixaren en els sectors comerç i hostaleria.

En concret, en l’espai públic, que inclou també els mercats, es realitzaren 1.556 advertències enfront de les 1.349 de la setmana anterior. Pel que fa al motiu principal de l’incompliment torna a estar relacionat amb la mascareta.

Al contrari, en els sectors comerç i hostaleria els apercebiments es van reduir i van passar de 192 a 110 aquesta darrera setmana. També ha sigut significativa la baixada en la quantitat d’incidències que van requerir la presència de la policia. Així es va baixar de 22 a 12, produint-se més de la majoria, 9, en l’espai públic front a les 3 que s’han registrat en el sector hostaleria.

Tot i que la incidència del virus sembla que va millorant, cal recordar la necessitat de complir rigorosament les mesures de seguretat imposades per tal de fer front a aquesta pandèmia: ús correcte de la mascareta, distància de seguretat, neteja de mans amb hidrogel, aforaments als locals tant dins com fora, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 8 =

museo prehistoria
museo prehistoria