Ja són 30 persones desallotjades per l'incendi de Beneixama

Ja són 30 persones desallotjades per l'incendi de Beneixama
15/07/2019 -

Unes trenta persones han hagut de ser desallotjades de forma preventiva en la zona de Beneixama (Alacant), on passades les 14.00 hores d’aquest dilluns s’ha declarat un incendi que ha obligat a intervindre a mitjans terrestres, aeris i la Unitat Militar d’Emergències (UME), segons informa el Centre de Coordinació d’Emergències. Els evacuats estaven allotjats en set cases de camp disseminades.

El foc s’ha iniciat a les 14.05 hores, segons ha assenyalat el 112 GVA en el seu compte de Twitter, que ha indicat que a les tasques d’extinció s’han incorporat 64 efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) amb 26 vehicles.

A més, romanen en la zona deu mitjans aeris de la Generalitat, dos AT Amfibis del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, un avió ‘Foca’ de l’Estat, una brigada forestal de Conca i una altra de Saragossa, així com un helicòpter Kamov de Guadalajara.

Des de terra treballen set unitats de bombers forestals de la Generalitat amb set autobombes de València i Alacant, set autobombes del Consorci Provincial d’Alacant i València i 22 bombers voluntaris de ACIF de Salines i Alcoi.

Així mateix, treballen huit brigades forestals de Divalterra de les localitats d’Anna, Bolbait, Xalans, Xarafull, Aiora, Llutxent, Navarrés i la Font d’en Carròs (València).

Des de l’Ajuntament de Banyeres, s’ha emés un missatge en el qual es demana, per previsió i seguretat, als propietaris de les edificacions situades entre la Central Elèctrica de Beneixama i la Venda el Borrego que desallotgen les casetes i no intenten accedir fins al moment en què se’ls comunique.

CONDICIONS METEOROLÒGIQUES

Quant a l’evolució de les condicions meteorològiques en la zona, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha informat que es preveu que entre brisa que ventilarà, refrescarà el territori i afavorirà, amb la caiguda de la nit, l’augment de la humitat en la zona. Per part seua, la previsió indica que a partir de les 19.00 hores el vent de nord-oest que ara bufa en la zona canvie a sud.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 19 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019